Føl dig hjemme hos By Stine Winther på Ønskeskyen.dk

By Stine Winther

By Stine Winther er en modebutik, eksklusivt online på ByStineWinter.dk. Piger og kvinder fra hele Danmark  – plus 5-6 andre europæiske lande – finder deres unikke tøj, smykker og accessories her, hvor kvalitet og stil går hånd i hånd med priser, de fleste af os kan betale. Du vil føle dig hjemme her.

En del af sortimentet er tøj af eget design, altså som By Stine Winther selv designer og får syet hos lokale, danske skræddere. En del af smykkerne, hårbånd med mere er ligeledes af egen produktion. Men samtidig importerer virksomheden også både tøj, smykker og accessories fra forskellige steder i verden.

Tidens trends med unikt udtryk

Du finder altid produkter af høj kvalitet, fremstillet eller udvalgt med skarpt øje for det unikke. Hos By Stine Winther er det tidens trends kombineret med det individuelle udtryk, der styrer udvalget. Du følger moden, men du vil samtidig have dit eget personlige udtryk. Det ekstra twist, der gør dig speciel – så det kan ses!

Udvalget i webshoppen er stort, og du finder garanteret noget, der passer til dig og din stil. Blandt andet er her flere kendte danske brands, altid udvalgt til at passe ind i By Stine Winthers profil. Det drejer sig om at holde øje med en udvikling og samtidig have sans for det særlige, der kan definere en person. Dig!

Klæder skaber folk

Du vil føle dig hjemme hos By Stine Winther. Du vil mærke, at her tages moden seriøst, og at ‘klæder skaber folk’, som man sagde før i tiden. By Stine Winther siger: Dit outfit fortæller, hvem du er. Vis omverdenen, at du følger tidens trends, men stå samtidig ved dig selv og udtryk din personlighed gennem dit valg af tøj, smykker og accessories. By Stine Winthers er det perfekte rum til den kombination.

Fra Aalborg og ud i verden

By Stine Winther hører hjemme i Aalborg, men som sagt er de i fuld gang også i andre europæiske lande, blandt andet i Frankrig, Italien og Spanien. Foreløbig er By Stine Winters udelukkende en webshop, men de planlægger også at åbne fysiske butikker. Det er gået hurtigt. Det er kun 4-5 år siden de startede, med at sælge hårbånd. Nu er der fuld fart på, og de udvider sortimentet konstant.

Kompetent vejledning

De ansatte hos By Stine Winther er alle sammen kompetente medarbejdere, der har stor interesse for mode og trends. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om. Du kan ringe eller sende mail med alle slags spørgsmål, for eksempel om valg af størrelse.

Kendte brands og meget mere

Blandt de kendte brands, du finder hos By Stine Winther er Vero Moda, BYIC og Noisy May. Men sortimentet er langt bredere, og du kan gå på opdagelse i kategorierne for både tøj, smykker og accessories. Du finder for eksempel også et pænt udvalg af sko, solbriller og bælter.

Skræddersyet tøj

Netop fordi By Stine Winthers fokuserer på det unikke, tilbyder de også skræddersyet tøj. Det er jo klart, at alle mennesker er forskellige, og dette gælder selvfølgelig også vores kropsbygning. Hvis du har ønsker til justering af et design, kan du få det tilpasset. Bedst er det selvfølgelig, hvis du kan møde op på adressen i Aalborg, ellers må du ringe og forklare, hvad det er, du ønsker ændret.

By Stine Winther leverer over hele Danmark, normalt inden for blot 1-2 hverdage. I perioder med særlig travlhed kan leveringstiden være lidt længere. Fragt er gratis, når du køber for 400 kr. og derover.